Historia e www.Puthja.net

Puthja CHAT u formua ne fund te 2011. Me perpjekjet e nje grupi nismetar qe ne 2009, u hodh idea e nje networku shqiptar me servera shqiptare. Qellimi yne kryesor eshte te kemi nje network ku te mblidhen te gjithe shqiptaret nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne gjithe boten.

Rregullorja

JO Flood, JO Reklama , JO Fjal Banale , JO Emra Banal , Ju lutem qe te silleni si i ka hie nje njeriu ju Faleminderit

Kush nuk i Respekton apo nuk i zbaton keto Rregulla do nxirret Automatikisht nga Chati !